zaterdag 13 september 2008

Joe Cocker in Vlissingen?

Naarmate de gala-avond van Film by the Sea vorderde, werd het gerucht steeds hardnekkiger: Joe Cocker zou in hotel Arion logeren. Sterker nog: hij zou op het festival rondlopen. En inderdaad, na enig zoekwerk kwam een man in het vizier die sterke gelijkenis met de bekende Britse zanger vertoonde. Desgevraagd bevestigde hij, met dat karakteristieke schuurpapieren stemgeluid, Cocker te zijn.

 

Daarna werd duidelijk dat er mogelijk een nachtelijk optreden zou zijn in café Soif op het Bellamypark. Dat liep dan ook snel vol met veelal prominente festivalgangers. Om drie uur begon het langverwachte concert, met hits zoals Unchain my heart maar ook bijvoorbeeld het mooie N'oubliez jamais.

 

Bij menigeen bleef de twijfel. Als het Joe Cocker was, dan miste hij toch net het vereiste beetje raffinement in zijn stem en sprak hij opvallend goed Nederlands. Als hij het niet was, dan leek hij er in alle opzichten wel verdomd veel op.

Voor wie zelf wil oordelen: naar verluidt komt hij woensdag opnieuw naar Vlissingen, voor een bijdrage aan de Meezingbioscoop.
Posted by Picasa

1 opmerking:

Anoniem zei

Zijn we er toch eens even mooi met z'n allen in gestonken!!

http://www.geerling-evenementen.nl/JOE-COCKER-CEES-GELUK-LOOK-A-LIKE-IMITATOR.htm